Tapahtumia

Studia Veterinaria

KOIRA KIIREESTÄ KANTAPÄÄHÄN
 

Tule Tiedekulmaan kuuntelemaan ajankohtaista tietoa koirien hyvinvoinnista. Asiantuntijamme kertovat koiran jalostuksesta, botuliinitoksiinista nivelrikkokivun hoidossa ja närästyksen vaikutuksesta keuhkoihin.

Puhujina ovat jalostusasiantuntija, maatalous- ja metsätieteiden tohtori Katariina Mäki Suomen Kennelliitosta, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri ja kliininen opettaja Helka Heikkilä eläinlääketieteellisestä tiedekunnasta sekä eläinlääketieteen lisensiaatti ja tohtorikoulutettava Merita Määttä.

Voit seurata tilaisuutta myös suorana lähetyksenä verkon välityksellä tai tallenteena Tiedekulman verkkosivulla. Osallistu keskusteluun tunnisteella #studiaveterinaria.

Studia Veterinaria


Studia Veterinaria on yleisölle tarkoitettu kliinisen eläinlääketieteen luentosarja viimeisimpään tutkimukseen perustuvasta eläinten terveydenhoidosta. Studia Veterinaria -luentojen tavoitteena on välittää tietoa eri eläinlajien kliinisestä tutkimuksesta ja hoidosta suurelle yleisölle.

Luennoitsijoina ovat oman alansa huippuosaajat Suomessa - eläinlääketieteellisen tiedekunnan ja Yliopistollisen eläinsairaalan eläinlääkärit ja tutkijat.

Kaikille avoimia ja maksuttomia Studia Veterinaria -luentoja järjestetään kaksi kertaa vuodessa, kerran kevätkaudella ja kerran syyskaudella, erikseen ilmoitettavana ajankohtana.

Helsingin yliopiston Studia Veterinaria -luennot järjestää Yliopistollinen eläinsairaala.

Muita tapahtumia

Tänne päivitetään muut tulevat yleisötapahtumat, joissa Ylipistollinen eläinsairaala on joko järjestäjänä tai yhteistyökumppanina.

Katso video aiemmasta Studia Veterinariasta!

PIENELÄINSAIRAALAN SIJAINTI

Viikki sijaitsee Helsingin maantieteellisessä keskipisteessä Vanhankaupunginlahden ja Lahdenväylän välissä. Pieneläinsairaala on Viikintien varrella, osoitteessa Koetilantie 2. Viikkiin on hyvät kulkuyhteydet julkisilla kulkuvälineillä ja omalla autolla

Ajo-ohjeet

LAHDEN VÄYLÄLTÄ TULTAESSA »
LÄNNESTÄ TULTAESSA »

 

Tulo-ohje julkisilla kulkuvälineillä

Eläinsairaalan välittömässä läheisyydessä olevilla pysäkeillä pysähtyvät bussit 550, 78, 57 ja 506.